🌟 Är du nyfiken på medicinsk laserbehandling och hur den kan lindra dina besvär? På Inlandets Osteopatklinik erbjuder jag behandlingar med Irradias Mid-Laser, en banbrytande teknik som kan göra underverk för din hälsa. Vill du lära dig mer om denna innovativa metod och det företag som står bakom den? Besök deras hemsida: https://www.irradia.se/

Men hur går behandlingen till egentligen? Man riktar ljuset mot den del av kroppen där besvären sitter. Oftast appliceras en laserprob direkt på huden. Synligt laserljus, som rött, grönt eller blått, används för ytliga problem som hudbesvär och sår. För djupare besvär, såsom i leder och muskler, används osynligt ljus med bättre penetrationsförmåga.

Många upplever behandlingen som behaglig och avslappnande. Och det bästa? Den tar normalt bara 5-15 minuter eller längre, beroende på behovet. För långvariga besvär rekommenderas vanligtvis 4-6 behandlingar under två veckor, följt av en utvärdering. Ibland kan även några få behandlingar räcka, och akuta skador kan med fördel behandlas direkt efter att de inträffat.