Laserljus har banbrytande egenskaper som vetenskapen har visat sig ha en positiv inverkan på våra celler och vävnader. Över 50 års forskning har belagt att laserljus kan användas för att lindra smärta, minska inflammation och påskynda läkningsprocessen – och detta är kärnan i medicinsk laserbehandling.

När du genomgår en sådan behandling är det vanligt att känna positiva reaktioner, vilket indikerar att behandlingen verkar. Dessa reaktioner kan inkludera kortvarig värk, som är ett tecken på att läkningsprocesserna har satts igång, tillfällig eller långvarig smärtlindring, oftast genom minskad inflammation, samt förbättrad sömn och minskad trötthet.

Under behandlingen påverkar laserljuset endast det skadade området, vilket innebär att frisk vävnad inte påverkas och att behandlingen är helt säker. Till och med om du tar smärtstillande mediciner kan laserbehandlingen vara effektiv, även om reaktionen kanske inte är lika uppenbar. En fantastisk fördel med medicinsk laserbehandling är att den kan minska behovet av smärtstillande medel över tid.

Jag erbjuder laserbehandlingar med Irradias Mid-Laser. Läs mer om den och företaget bakom den på https://www.irradia.se/

Varmt välkommen att boka din behandling i Vilhelmina eller Lycksele via följande länk: https://inlandsosteopaten.se/kontakt/boka/